Cjenik usluga - BezProvizije.hr

Cjenik usluga

CJENIK USLUGA LICENCIRANOG AGENTA U PROMETU NEKRETNINA – partnera BezProvizije.hr

Dragi korisnici portala, ako se pripremate za prodaju nekretnine ili želite kupiti nekretninu koju ste pronašli, a smatrate da bi vam bila korisna stručna pomoć agenta u prometu nekretninama, kontaktiranjem portala možete se povezati s licenciranim agentom koji će vam pružiti  usluge koje odaberete s ovog cjenika.

CIJENA  (Kn)

PAKET USLUGA*

9.900 kn

Paket usluga “Sigurna kupoprodaja” namijenjen je prodavateljima i kupcima nekretnina koji su samostalno bez posrednika oglašavali ili tražili nekretninu, te postigli dogovor o kupoprodaji, a trebaju stručnu pomoć za sigurnu kupoprodaju nekretnine.

Paket usluga uključuje: pribavljanje i provjeru svih isprava potrebnih za kupoprodaju predmetne nekretnine, pomoć u pregovorima stranaka, sklapanje kupoprodajnog ugovora, predaju ugovora na upis u zemljišnu knjigu, sastavljanje zapisnika o primopredaji nekretnine, dostavu podatka o nastaloj promjeni vlasnika i korisnika nekretnine dobavljačima komunalnih i drugih usluga.

Uslugu može naručiti jedna ili obje kupoprodajne strane zajedno pri čemu cijena ostaje nepromijenjena i uključuje sve radnje odvjetnika i ovlaštenog agenta potrebne za legalnu i sigurnu realizaciju kupoprodaje nekretnine čija vrijednost ne prelazi 150.000 €.

Ovom uslugom u vrijednosti 9.900 kn uz isti učinak ostvaruje se do 88% uštede u odnosu na uslugu s klasičnom agencijskom provizijom koja iznosi dva puta po 3% + PDV (7,5 %) od kupoprodajne vrijednosti nekretnine, što npr. za nekretninu od 150.000 € iznosi 11.250 € ili 84.000 kn.

 

 

CIJENA (Kn) USLUGE*
750 kn Izlazak na teren na zahtjev klijenta, prodavatelja ili kupca, pregled nekretnine i pripadajuće dokumentacije, savjetovanje o tržišnoj cijeni nekretnine i potrebnim aktivnostima u svezi realizacije kupoprodaje ili najma.
750 kn Opis nekretnine; izrada i priprema teksta i fotografija za oglašavanje. Dostava materijala naručitelju.
150 kn Predaja pojedinog oglasa na izabrani oglasni medij. U cijenu usluge nije uračunata cijena oglasnog medija.
250 kn Podizanje ili predaja dokumenta kod pojedinog nadležnog tijela.
1.000 kn Dostava podataka o nastaloj promijeni vlasnika i/ili korisnika nekretnine radi promjene obveznika kod dobavljača komunalnih i drugih usluga.
1.500 kn Realizacija ugovora o najmu stambenog prostora. Sklapanje ugovora i zapisnik o primopredaji.

* Navedene cijene ne uključuju troškove prijevoza agenta izvan mjesta sjedišta, plaćene oglase, administrativne i druge troškove (npr. biljege, pristojbe, poštarinu i dr.), koje troškove je dužan platiti nalogodavac.

** 2 kn/km iznosi trošak prijevoza agenta izvan mjesta njegovog sjedišta.

*** 200 kn/dan iznosi dnevnica agenta za rad duži od 8 sati izvan mjesta njegovog sjedišta.