O nama - BezProvizije.hr

Portal i oglasnik nekretnina “BezProvizije.hr”

  • Oglasnik za investitore i vlasnike nekretnina 

  • Direktno povezuje prodavatelje i kupce 

  • Oglašava samo nekretnine bez agencijskih provizija 

O nama

 

Ulaz u svijet nekretnina bez posredničkih provizija.

Portal i oglasnik nekretnina BezProvizije.hr je samoodrživi javni internet servis za promet nekretninama. Oglasnik za vlasnike nekretnina nastao je kao odgovor na potrebu brojnih prodavatelja i najmodavaca, te kupaca i najmoprimaca,  koji ne trebaju usluge posredovanja pri kupoprodaji ili iznajmljivanju nekretnine.

Objavljujemo oglase isključivo od strane vlasnika nekretnina ili od vlasnika ovlaštenih agenata koji kupcima ne naplaćuju posredničku proviziju. Oglašavamo realno stanje na tržištu jer ista nekretnina smije biti oglašena samo jednim oglasom i od strane jednog oglašivača. Objavom oglasa oglašivač prihvaća Uvjete korištenja slijedom kojih kupac ili najmoprimac ne plaća posredničku proviziju prilikom kupovine ili unajmljivanja oglašene nekretnine.

Održavanje oglasnika financiraju korisnici plaćanjem objave oglasa. U ponudi su tri tipa oglasa koje se razlikuju u duljini trajanja, 3 mjeseca, 6 mjeseci i “do prodaje”, koji je aktivan sve do realizacije prodaje nekretnine. Cijene oglasa ovise o duljini trajanja oglasa, a navedene su u cjeniku.   (Cjenik oglasa)

Objavama na našem blogu korisnicima pomažemo povećati sigurnost pri kupoprodaji i iznajmljivanju. Prenosimo informacije o raznim pitanjima i aktualnostima na tržištu nekretnina.

O načinu uporabe portala i brojnim koristima koje donosi saznajte više u našem izdvojenom članku “Nekretnine bez agencijskih provizija”.

Vlasnik ove web stranice je obrt Poslovne nekretnine, vl. Davor Banić. Adresa: Fiorella la Guardie 23, 51000 Rijeka. MBO: 97623733. OIB: 30323573974. Žiro račun Zagrebačka banka d.d., IBAN: HR17 2360000 1102495856, SWIFT: ZABAHR2X. Mob: + 385 (0)92 505 7007. E-mail: info@bezprovizije.hr