Nekretnine bez agencijskih provizija - BezProvizije.hr

Oglasnik nekretnina bez agencijskih provizija

Brojni prodavatelji i kupci odluče se za kupoprodaju bez posrednika zbog uštede iznosa agencijske provizije koja bitno utječe na ukupnu cijenu nekretnine. Oglasnik nekretnina BezProvizije.hr donosi upravo ono što vam je potrebno.

✓ Sve nekretnine bez agencijskih provizija
✓ Bez ponavljanja istih nekretnina u oglasima
✓ Direktna veza prodavatelja i kupaca
✓ Ušteda vremena i novca

Ako ste vlasnik nekretnine koju prodajete ili iznajmljujete objavom na oglasniku BezProvizije.hr dohvatite veliki broj kupaca i najmoprimaca koji ne koriste agencijske usluge.

Ako ste kupac, koristeći oglasnik BezProvizije.hr pretražite realan broj nekretnina na tržištu, izbjegnite tisuće agencijskih oglasa s istovjetnim ili prodanim nekretnina koji troše vaše vrijeme. Pronađite nekretninu koja odgovara vašim potrebama i direktno stupite u kontakt s vlasnikom ili njegovim agentom koji ne naplaćuje proviziju od kupaca.

Članci i savjeti.

Da bi oglašavanje i prodaja bili uspješniji u našem članku pročitajte kako pripremiti nekretninu za prodaju.

Na što obratiti pozornost prilikom razgleda nekretnine? Koje dokumente provjeriti? Koji me troškovi očekuju? Pitanja su većine kupaca.

Što bi svakako trebali znati kada kupujete nekretninu možete pročitati u članku “Provjera vlasništva i dokumenata” , a koji vas sve troškovi očekuju s kupoprodajom saznajte u tekstu pod naslovom “Kontrola troškova kupoprodaje”.

Želimo vam uspješnu kupoprodaju!
Oglasnik nekretnina BezProvzije.hr

Objavi oglas Pogledaj oglase Članci i savjeti