Nekretnine bez agencijskih provizija - BezProvizije.hr

Nekretnine bez agencijskih provizija

Tražite dom? Prodajete ili iznajmljujete nekretninu? Želite investirati? Kakva god bila vaša potreba u dinamičnom svijetu nekretnina, OGLASNIK NEKRETNINA BezProvizije.hr. je izvrstan izbor za ulazak na tržište.

✓ Nekretnine bez agencijskih provizija
✓ Realan broj nekretnina na tržištu
✓ Sigurnost i ušteda vremena i novca

Brojni prodavatelji i kupci odluče se za kupoprodaju bez posrednika zbog uštede iznosa agencijske provizije koja bitno utječe na ukupnu cijenu nekretnine. Najvažnije informacije su dobar opis nekretnine i kontakt kojim ćete se povezati. Oglasnik nekretnina BezProvizije.hr donosi upravo ono što vam je potrebno.

Ako ste vlasnik nekretnine koju prodajete ili iznajmljujete objavom na oglasniku BezProvizije.hr dohvatite veliki broj kupaca i najmoprimaca koji ne koriste agencijske usluge. Da bi oglašavanje i prodaja bili uspješniji u našem članku pročitajte kako pripremiti nekretninu za prodaju.

Ako ste kupac, koristeći oglasnik BezProvizije.hr pretražite realan broj nekretnina na tržištu, izbjegnite tisuće agencijskih oglasa s istovjetnim ili prodanim nekretnina koji troše vaše vrijeme. Pronađite nekretninu koja odgovara vašim potrebama i direktno stupite u kontakt s vlasnikom ili njegovim agentom koji ne naplaćuje proviziju od kupaca.

Članci i savjeti. Na što obratiti pozornost prilikom razgleda nekretnine? Koje dokumente provjeriti? Koji me troškovi očekuju? Kako uspješno realizirati kupoprodaju? Pitanja su većine kupaca. Što bi svakako trebali znati kada kupujete nekretninu možete pročitati u članku “Provjera vlasništva i dokumenata” . Člancima i savjetima nastojimo našim korisnicima povećati informiranost i sigurnost u prometu nekretnina.

Želimo vam uspješnu kupoprodaju!
Oglasnik nekretnina BezProvzije.hr

Objavi oglas Pogledaj oglase Članci i savjeti