Sigurna kupoprodaja - BezProvizije.hr

Sigurna kupoprodaja

Sami prodajete ili kupujete nekretninu? Mi smo ovdje da vam pomognemo. Oglasite svoju nekretninu u oglasniku BezProvizije.hr ili pregledajte oglase koje su objavili vlasnici nekretnina i povežite se izravno bez posrednika. 

U potrazi za nekretninom pomoći će vam naš članak u kojem pišemo što bi svakako trebali znati kada kupujete nekretninu. Ako vam ipak zatreba pomoć možete angažirati stručnu osobu i dovršiti kupoprodaju na siguran način. Partneri portala – licencirane agencije i agenti u prometu nekretnina mogu vam pružiti profesionalne usluge prilagođene vašim potrebama po cjeniku usluga objavljenom na portalu BezProvizije.hr.

Za one koji žele stručnu pomoć kroz cijeli proces kupoprodaje nekretnine paket usluga “Sigurna kupoprodaja” pruža niz usluga licenciranog agenta za promet nekretnina potrebnih za realizaciju kupoprodaje na ispravan i siguran način. Paket usluga uključuje sve poslove agenta u prometu nekretnina vezane uz kupoprodaju, pribavljanje i provjeru potrebnih isprava, pomoć u pregovorima stranaka, sklapanje kupoprodajnog ugovora, predaju ugovora na upis u zemljišnu knjigu, dostavu podatka o nastaloj promjeni vlasnika nekretnine dobavljačima komunalnih i drugih usluga.

Cijena paketa usluga „Sigurna kupoprodaja“ iznosi 9.900 kn, što je znatno manje i od najniže klasične agencijske provizije. Korištenjem ovog paketa usluga ostvarujete  veliku uštedu u odnosu na uobičajenu agencijsku proviziju od dva puta po 3% + PDV (7,5 %) od kupoprodajne vrijednosti nekretnine, što na primjer za nekretninu od 100.000 € iznosi 7.500 € ili 56.000 kn. 

Pošaljite svoj zahtjev mailom na nekretnine@bezprovizije.hr   ili nazovite broj 092 505 7007 i zatražite nastavak procesa kupoprodaje nekretnine na siguran način uz stručnu pomoć.

Cjenik usluga Kontakt